Over AERKOEL

AERKOEL is een gespecialiseerde aanbieder van airconditioning systemen, airconditioning producten en spare parts. Wij geloven in een constructieve en efficiënte samenwerking met adviesbureaus en installatiebedrijven, om samen tot de meest optimale oplossingen te komen voor de klimaatbeheersing van uiteenlopende projecten.

AERKOEL & AERKOEL SERVICE

Onze nieuwe naam reflecteert de hechte relatie die wij hebben met Aermec in Italie waar het gaat om het distribueren van Aermec producten. We starten ook per januari vanuit ons nieuwe kantoor in Blaricum. Een centrale plek als extra “service-hub” aanvullend op ons kantoor in Groningen. Nieuw is ook dat wij onze serviceactiviteiten in een apart bedrijf hebben ondergebracht, Aerkoel Service B.V., gespecialiseerd in alle reparatie en onderhoudszaken met betrekking tot Aermec producten. Optimale dienstverlening in nieuwe Aermec producten én in het onderhoud ervan!

Marktleider in hoogwaardige airconditioningproducten

AERKOEL vertegenwoordigt in Nederland het Italiaanse Aermec, de marktleider in hoogwaardige airconditioningproducten. Wij leveren het complete programma koelmachines en overige producten uit de brede Aermec product range. Tevens dragen wij zorg voor de after sales ondersteuning, met producthandleidingen, spare parts en specifiek advies.

Nederlandse markt uit bouwen

Zowel AERKOEL als Aermec hebben het volste vertrouwen in de samenwerking die als doel heeft om het merk Aermec in de Nederlandse markt uit te bouwen naar een positie die het als leidende producent verdient.

Martin Peek

Directeur/eigenaar van AERKOEL is Martin Peek. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop en engineering van verschillende airconditioning merken. Neem contact op voor advies of voor een aanbieding van uw volgende airconditioningproject.

Delen op Social Meda

Het AERKOEL team:

Bernadette Schriever

Informatie , vragen en bestellen van Aermec onderdelen

Bel: 088-50 50 981


Aanvraag onderdelen:

Clarence Mertodikromo

Aermec service, reparaties en onderhoud

Bel: 088-50 50 984


Aanvraag reparaties en onderhoud:

Michel Wicherink

Aermec producten verkoop binnendienst

Bel: 088-50 50 982


Aanvraag offertes Aermec producten:

Martin Peek

Directeur

Bel: 06-81612530


Aanvraag offertes of andere onderwerpen:

AERKOEL

T. 088 5050 980
(algemeen nummer)

T. 088 5050 981
(bestellen onderdelen)

T. 088 5050 984
(service en onderhoud)

Kom met ons in contact // AERKOEL - AERMEC Airconditioning Products