Over ALKOEL

Alkoel is een gespecialiseerde aanbieder van airconditioning systemen, airconditioning producten en spare parts. Wij geloven in een constructieve en efficiƫnte samenwerking met adviesbureaus en installatiebedrijven, om samen tot de meest optimale oplossingen te komen voor de klimaatbeheersing van uiteenlopende projecten.

AL-KO Luchttechniek

Alkoel is een dochteronderneming van AL-KO Luchttechniek uit Roden. De gecombineerde specialiteiten van deze twee bedrijven, te weten, airconditioning en luchtbehandelingstechniek, biedt klanten efficiency en kostenvoordeel. Het feit dat Alkoel tevens spare parts en serviceondersteuning aanbiedt, maakt ons een betrouwbare partner, ook op lange termijn.

Marktleider in hoogwaardige airconditioningproducten

Alkoel vertegenwoordigt in Nederland het Italiaanse Aermec, de marktleider in hoogwaardige airconditioningproducten. Wij leveren het complete programma koelmachines en overige producten uit de brede Aermec product range. Tevens dragen wij zorg voor de after sales ondersteuning, met producthandleidingen, spare parts en specifiek advies.

Nederlandse markt uit bouwen

Zowel Alkoel als Aermec hebben het volste vertrouwen in de samenwerking die als doel heeft om het merk Aermec in de Nederlandse markt uit te bouwen naar een positie die het als leidende producent verdient.

Martin Peek

Directeur/eigenaar van Alkoel is Martin Peek. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop en engineering van verschillende airconditioning merken. Neem contact op voor advies of voor een aanbieding van uw volgende airconditioningproject.

Delen op Social Meda

Het ALKOEL team:

Bernadette Schriever

Informatie , vragen en bestellen van Aermec onderdelen

Bel: 088-50 50 981


Aanvraag onderdelen:

Clarence Mertodikromo

Aermec service, reparaties en onderhoud

Bel: 088-50 50 984


Aanvraag reparaties en onderhoud:

Michel Wicherink

Aermec producten verkoop binnendienst

Bel: 088-50 50 982


Aanvraag offertes Aermec producten:

Martin Peek

Directeur

Bel: 06-81612530


Aanvraag offertes of andere onderwerpen:

ALKOEL

T. 088 5050 980
(algemeen nummer)

T. 088 5050 981
(bestellen onderdelen)

T. 088 5050 984
(service en onderhoud)

Kom met ons in contact // ALKOEL - AERMEC Airconditioning Products